Körsång och gemenskap i Helsingfors

Okategoriserade

Styrande styrelse

31 aug , 2012, 11.05 Jenny

 

Två av guldklimparna :)

Igår hade vi höstens första styrelsemöte. Det följde det vanliga mönstret: före mötet konstaterar vi att vi ska hålla ett snabbt möte och två timmar senare avslutar vi. Vi hade å andra sidan mycket att behandla den här gången, med allt från skivrelease, körturné och konsertplanering till verksamhetsplan och budget.

Som så många gånger förr får jag konstatera att det är a och o att ha en fungerande styrelse. Det är otroligt många saker som händer i kulisserna och som gemene korist antagligen aldrig ser, men som märks om det inte sköts. Och för en ordförande med det yttersta ansvaret är en kreativ, ansvarstagande och kunnig styrelse guld värd.

En intressant bonus med styrelsemötena är att man får se hur de andra bor. Det är alltid spännande att se andra människors hem, det berättar så mycket om dem som personer. Är det städigt eller råddigt, är inredningen modern eller mysig, är bullarna köpta eller hembakade? Allt det här öppnar upp för större förståelse för hur de andra fungerar och det i sin tur gör samarbetet ännu bättre. Jag ser redan fram emot nästa möte!

 

, ,

Läs också

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *