Körsång och gemenskap i Helsingfors

Okategoriserade

Stockholm och moodboards

6 mar , 2014, 16.00 Jenny

 

Att samarbeta med en duktig damkör från Stockholm är förstås givande, musikaliskt sett. Vi visste att de var bra så det var liksom väntat då de besökte oss i höst.

Vad som kom som en överraskning för oss Evivor var hur chica de var. Det är inte lätt för 40 kvinnor att komma överens om hur man ska se ut vid uppträdanden, det är ju inte det som är poängen liksom. Vi koncentrerar oss på musiken. Sen kommer denna systerkör från västerlandet och är både super duktiga OCH super chica. Inför varje uppträdande gör de klädansvariga i kören en moodboard med bilder som ger en känsla av hur varje korist ska se ut under nästa konsert. Och då är det detaljerna som gör helheten; nagellacket och läppstiftet till exempel. Där står vi sen då vår klädkod ganska rätt och slätt varit ”svart” och känner oss ganska trista och lantliga.

Men nu ska vi göra återbesök i Stockholm och då ska det bli andra bullar av. Nu lånar vi deras moodboard och försöker göra lika. Det kan förstås sluta i förskräckelse eller så känner vi oss bara uppiffade och bra till mods. För den som råkar vara i Stockholm den 8.3 är det bara att komma till Marabouparken i Sundbyberg och fira Kvinnodagen med oss. Lyssna på vacker musik och se om det där med moodboard är en lyckad grej.

, ,

Läs också

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *