Körsång och gemenskap i Helsingfors

Uppträdanden

Vackra julsånger i en vacker kyrka av en vacker kör

25 Nov , 2015, 12.03 Jenny

 

Övning i tyska kyrkan_400Julkonserter är en viktig del av vårt julfirande och det finns ett stort utbud att välja mellan. Därför har Evivakören under många år valt att inte hålla julkonsert, eftersom ”alla andra” gör det. I år tänkte vi annorlunda och det tyckte ni, vår kära publik, tydligen om! Vår konsert 5.12 kl. 18 såldes slut på mindre än en vecka och därför har vi nu satt in en konsert till, kl. 16 samma dag. I dagens läge finns det biljetter till båda konserterna, men de går snabbt åt. Hör alltså av dig till en korist inom kort, ifall du vill komma på Evivakörens julkonsert – och det vill du ju!

På repertoaren står många klassiska julsånger, såsom Sylvias julvisa, Nu tändas tusen juleljus och Bereden väg för Herran, men i nytt fräscht arrangemang. Vi sjunger också några nya bekantskaper, såsom Makaroffs Kiesuskin kehossa kiikkui, en riktig tungvrickare! Konserten avslutas med Härlig är jorden, den vackraste julsången av dem alla. För att använda vår dirigents ord – vi lovar att den ger er ”frusipickona”!

Välkommen!

 

 

Läs också

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *