Körsång och gemenskap i Helsingfors

Okategoriserade

Sakta men säkert mot Korjaamo 9 och 10.5.2014

11 apr , 2014, 20.33 ninabarlund

 

Nu har vi släppt biljetterna till våra två konserter på Korjaamo i Helsingfors!

För en månad sedan var det Stockholm, senaste veckoslut Borgå. Att sakta men säkert bygga upp ett konsertprogram är helt enkelt skoj och givande. För ett år sedan testade Eviva konceptet – en avkopplande kväll i gott sällskap med skön musik. Med ett par låtar i bagaget tog vi oss an nya låtar varav vi prövade några i Stockholm i mars. Sedan åter intensiv övning som kulminerade i en liten konsert i Borgå nu i april. Vi fick pröva våra vingar och testa våra gränser. Hur mycket man än övar så är det först när man står där med publiken framför sig som det blir verklighet. Och att veta att det finns tid och rum för att ta materialet ännu ett steg vidare för att framföra det i maj i Helsingfors… Wow.

Hade också möjlighet att se Borgå-kören Cawiar uppträda. Vad kan vara mer lärorikt än att se andra sångare uppträda? Tack Cawiar för att ni var med!

Om du vill läsa mer om vårt Borgå-äventyr och Borgåbladets recension, kolla in vår hemsida www.evivakoren.com. Där finns även info om biljettköp. Hoppas vi ses i maj!

Läs också

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *